Få masser af bevægelse i december

Årets bevægelsesjulekalender er på gaden. Skal I have et fysisk eksemplar, så er det nu, den skal bestilles. Der er brain breaks bag hver låge, og klasserne skal gætte bevægelseskategorier.

22. oktober 2019

Vil I have hygge og klassesammenhold gennem bevægelse i hele december måned? Og skabe ekstra variation i den faglige undervisning? Så skal I være med i årets bevægelsesjulekalender fra Dansk Skoleidræts populære projekt Sæt Skolen i Bevægelse.

Bevægelsesjulekalenderen 2019


Sidste år bestilte mere end 4000 klasser fra over 800 skoler kalenderen, som er et gratis bud på ekstra aktiviteter, der kan bruges på alle klassetrin. For hver skoledag i december er der en låge, hvor klassen scanner en QR-kode på den fremsendte plakat, og frem kommer en video med dagens brain break. Det vil sige en kort aktiv pause, der fremmer læringsparatheden. En nem måde at få ilt til hjernen, ny energi og fremme læring.


Igen i år sætter bevægelsesjulekalenderen fokus på, hvordan man kan skabe et fælles sprog i klassen omkring bevægelse, og at bevægelse kan være mange ting - det er ikke kun sved på panden.


Gæt bevægelseskategorier

Som klasse kan man gætte med på, hvilken bevægelseskategori man har lavet brain breaks inden for hver dag i december og på den medfølgende pointtavle holde øje med, hvem der gætter flest rigtige. Man kan samtidig sende et billede af tavlen til ssib@skoleidraet.dk og være med i konkurrencen om at vinde en fed dagsoplevelse i nærområdet for hele klassen.


Læs meget mere om julekalenderen på www.sætskolenibevægelse.dk


Blev din klasse tilmeldt Sæt Skolen i Bevægelses kampagne i starten af skoleåret, så får I automatisk tilsendt det fysiske eksemplar af bevægelsesjulekalenderen. Hvis ikke I allerede er tilmeldt kampagnen, så skynd jer at gøre det senest den 15. november, hvis I vil nå at modtage kalenderen inden december. 

Tilmeld bevægelsesjulekalenderen